Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Website bug
#1
I refresh 5 times then quit the browser and went back to the page and it was still the same, seems when someone deleted their post it still showed their post and wouldn't add the grey hue, here's a picture to better explain it. Not that bad just a issue seemed worth mentioning. 

So the picture won't load here's a link to it. https://prnt.sc/fpve13
Manners Maketh Man
#2
(06-30-2017, 05:10 AM)Memtrix Wrote: I refresh 5 times then quit the browser and went back to the page and it was still the same, seems when someone deleted their post it still showed their post and wouldn't add the grey hue, here's a picture to better explain it. Not that bad just a issue seemed worth mentioning. 

So the picture won't load here's a link to it. https://prnt.sc/fpve13

Same thing happened to mine and I was wondering what it was
#3
Ooof that's a nasty bug, thanks for the heads up!
#4
Hmmm actually i have no idea what caused this.

Just to make sure, there were *two* posts by revan, one deleted and the other one is what you see. for us people with high permissions everything looks fine and i can click on the "show post" button to see what's deleted, and if i try with a loggout user, i dont see the "post deleted" at all, so i cant reproduce the issue that the backgroudn is missing...

so as i think i know what the problem is, finding the exact line of code without experiencing the bug myself is kinda impossible; plus i dont even know whether the permissions are messed up because a logged out user can't see deleted posts but logged in ones can?

I'll get this fixed. Maybe not instantly, but i'll do it Smile